Próbáld ki ingyen!

Webáruházad van? Próbáld ki fulfillment szolgáltatásunkat akár 30 napig INGYEN!!!

Ha kipróbálnád, milyen az, amikor webshopod logisztikai hátterét egy profi webshoplogisztikai cég végzi, most ingyenesen kipróbálhatod a WhiteFish Logisztika rendszerét! Küldd be a termékeket és mi bevételezzük, betároljuk, raktározzuk, a megrendeléseket pedig villámgyorsan és hibamentesen összekészítjük, kiküldjük! Felhasználói fiókodban pedig folyamatosan és teljesen transzparens módon követheted termékeid, a bevételezés, a raktározás és a rendelések, valamint a visszáruk állapotát.

Add meg az elérhetőségeidet és munkatársunk felveszi veled a kapcsolatot, hogy megbeszélhessétek a részleteket!

 

Mit tud az automatizált fulfillment rendszerünk?

Bevételezés

A termékeid egyenesen a raktárunkba érkeznek, ahol tételesen és több lépcsős ellenőrzéssel bevételezzük őket. Ezután minden termék a dedikált helyére kerül a raktárunkban a lehető legoptimálisabb helykihasználással.

Raktározás

Termékeidnek raktárirányítási szoftverünk segítségével a legmegfelelőbb elhelyezést biztosítjuk, akár lejárati dátum menedzseléssel is.

Csomagösszekészítés

Automatizált csomagösszekészítési folyamatainkkal nincs több hibásan kiküldött csomag! A rendelések termékeit szortírozzuk és több lépcsőben ellenőrizzuk, majd csomagoljuk és küldésre előkészítjük.

Kiszállítás

Összekészített csomagjaidat belföldre és az Európai Unió teljes területére a lehető leggyorsabban kiszállítjuk. A csomagok státuszáról és a beszedett utánvétekről is folyamatos kimutatást biztosítunk.

Visszárukezelés

A visszaérkezett csomagokat a legrövidebb időn belül feldolgozzuk és kérésednek megfelelően visszahelyezzük készletre vagy eljuttatjuk hozzád.

100% transzparencia

Felhasználói fiókodban folyamatosan és részletesen követheted termékeid, a bevételezés, a raktározás és a rendelések, valamint a visszáruk állapotát.