Szabadulj meg
a logisztikai feladatoktól!

Szervezd ki webáruházad raktárát egy automatizált fulfillment szolgáltatóhoz és megmutatjuk, mekkora energiát és költséget takaríthatsz meg, ha a teljes logisztikai folyamat terhét (bevételezés, raktározás, rendelésösszekészítés, kiküldés) levesszük a válladról!

799 Ft* GLS házhozszállítás

Új partnereinknek a GLS házhozszállítást az első hónapban 799 Ft* áron adjuk!

Add meg az elérhetőségeidet és munkatársunk felveszi veled a kapcsolatot, hogy megbeszélhessétek a részleteket!

 

Mit tud az automatizált fulfillment rendszerünk?

Bevételezés

A termékeid egyenesen a raktárunkba érkeznek, ahol tételesen és több lépcsős ellenőrzéssel bevételezzük őket. Ezután minden termék a dedikált helyére kerül a raktárunkban a lehető legoptimálisabb helykihasználással.

Raktározás

Termékeidnek raktárirányítási szoftverünk segítségével a legmegfelelőbb elhelyezést biztosítjuk. Raktárunk rendelkezik HACCP minősítéssel, rendszerünk a termékek lejárati idejét is menedzseli.

Csomagösszekészítés

Automatizált csomagösszekészítési folyamatainkkal nincs több hibásan kiküldött csomag! A rendelések termékeit szortírozzuk és több lépcsőben ellenőrizzuk, majd csomagoljuk és küldésre előkészítjük.

Kiszállítás

Összekészített csomagjaidat belföldre és az Európai Unió teljes területére a lehető leggyorsabban kiszállítjuk. A csomagok státuszáról és a beszedett utánvétekről is folyamatos kimutatást biztosítunk.

Visszárukezelés

A visszaérkezett csomagokat a legrövidebb időn belül feldolgozzuk és kérésednek megfelelően visszahelyezzük készletre vagy eljuttatjuk hozzád.

100% transzparencia

Felhasználói fiókodban folyamatosan és részletesen követheted termékeid, a bevételezés, a raktározás és a rendelések, valamint a visszáruk állapotát.Az ajánlat 2024. május 27-től visszavonásig érvényes, kizárólag újonnan szerződött partnereinknek, és a 0-1kg közötti csomagok GLS alapdíjára vonatkozik. Az ár az ÁFÁ-t nem tartalmazza.